cannabisolie Salve konopna – sammensætning, egenskaber og anvendelse

sundhed sundhedsydelser medicin l?ge
 • Kosmetik og produkter, der er baseret på uddrag af cannabisolie cannabis til at forårsage en masse kontroverser. Det er forgæves. Olie udvundet fra hamp frø er helt sikker og frem for alt lovligt, fordi det ikke indeholder narkotiske stoffer. Hertil kommer, at det har høj effektivitet og bred anvendelse. Dens naturlige oprindelse er stigende popularitet og er ikke kun anvendes i kosmetiske og farmaceutiske industri.

 • Sikker sammensætning fuld af sunde komponenter

  Profylaktisk brug af hamp olie er af stor betydning for sundhed. Fordele af den lange liste af vitaminer og mineraler, som ikke kun forebygge mange sygdomme, men også bidrager til de virkninger af narkotika. For de mest værdifulde komponenter i det uddrag af cannabis omfatter især B-vitaminer og vitamin K, A og E.

  Værdifulde for sundhed er også mineraler, såsom magnesium, fosfor og calcium. Du kan ikke gå glip også den umættede fedtsyrer omega-3 og omega-6, som i olie fra marihuana er nødvendige for sundhed proportioner.

 • Det er muligt at bruge salve konopną

  Health care er meget vigtigt, så i den daglige kost bør berige kosttilskud som Supplement mangler, der opstår på grund af stress eller forkert måde at spise.

  Salve konopna har en stor effekt på huden. Den indeholdt a-vitamin, der hjælper i kampen mod acne. Fjerner ulemper som følge af puberteten, men også på grund af hormonelle forandringer. Acne er et fælles symptom på hormonel lidelse, som fører til hypothyroidisme, insulinresistens eller polycystisk ovarie syndrom. Salven kan også anvendes til at elasticiteten i huden, hvilket giver den elasticitet og Glans. Olie, på grundlag af hvilke der salve har også en smertestillende virkning, der er ideel i tilfælde af smerter og hævelse i muskler og inflammatoriske processer i kroppen.

 • Effekten af salve hamp landbrug hjulpet inde

  Arbejde på to fronter, i tilfælde af produkter fra hamp olie, der altid bringer de bedste resultater. Ud over brug af salver, det er også anbefales at tage olien indeni. Dens nøddeagtige smag for at øge salatdressinger, og arbejder indefra og gør den immun-og hormonsystemet, rettelser hjertet, og det vil også minimere risikoen for kræft.